Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Друкуємо цілодобово!

Наша компанія працює не тільки швидко та якісно, а із замовленнями по широкоформатного друку ще й цілодобово!

Поліграфія Click-Print – сучасна поліграфічна компанія, що надає друковані послуги на професійному рівні. У нас можна замовити цифровий, офсетний, широкоформатний, трафаретний друк цілодобово до Києва, включно з вихідними та святковими днями.

Цілодобовий сервіс-центр допомагає повністю задовольнити потреби замовників. Ми цінуємо час кожного клієнта, тому працюємо постійно не на шкоду якості. Оперативний друк – гарантія своєчасної підготовки масштабних продуктів та створення рекламної продукції.

Цілодобовий принт центр у Києві – переваги

Ми працюємо в режимі 24/7, тому що розуміємо, що процес народження ідеї не завжди вкладається у дедлайн. Особливо, якщо презентація клієнту необхідна вранці, а на доопрацювання макетів потрібен додатковий час.

Наші співробітники виконують друк терміново, працюючи «на завтра». Вам залишається оформити заявку, а ми її виконаємо, не замикаючи очей. Комфорт замовників – основний принцип нашої компанії.

Друкована продукція постійно затребувана. Це найбільш сучасний та ефективний спосіб реклами, завдяки якій залучається цільова аудиторія, клієнти, ділові партнери, проводяться презентації, прес-конференції, виготовляються сувеніри з логотипами компаній тощо.

У нас можна замовити цілодобово:

  • - друкована продукція – листівки та плакати будь-якого формату, папки, кредитки та візитки, розрахункові книги, буклети, хенгери, календарі, конверти, блокноти, пластикові картки, коробки, папки-меню, щоденники та багато іншого;
  • - рекламно-сувенірну продукцію – друк на пакетах, бейджі, магніти, чохли на смартфони, кепки, футболки, толстовки, обкладинки, контрольні браслети, блокноти, 3d друк тощо;
  • - широкоформатний друк – на плівці, папері, банерній тканині, полотні;
  • - зовнішню та інтер'єрну рекламу – вивіски, об'ємні, ростові фігури, мобільні конструкції, торцеві вивіски, інформаційні стенди;
  • - постдрукарську обробку та додрукарські послуги.

Цілодобовий широкоформатний друк у Києві або інший вид топографічної послуги – можливість заощадити час. У вашому розпорядженні грамотні спеціалісти, інноваційне обладнання, сучасні технологічні рішення. До кожного клієнта маємо індивідуальний підхід.

друк у Києві цілодобово

  • Дата: 2021-12-13 05:57:38
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup