Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Фірмовий стиль

Фірмовий стиль - це один з найбільш сучасних та актуальних видів реклами. Фактично це особливий вид маркетингової комунікації з клієнтом.

Фірмовий стиль — це один із найбільш сучасних та актуальних видів реклами. Фактично – це особливий вид маркетингової комунікації із клієнтом.

Під фірмовим стилем розуміють набір колірних, графічних, словесних та інших постійних елементів, що забезпечують візуальну та смислову єдність товарів (послуг), всієї вихідної від фірми інформації, її внутрішньої та зовнішньої оформлення.

Використання фірмового стилю передбачає єдиний підхід до оформлення, колірних поєднань, образів у рекламі, ділових паперах, технічної та ділової документації, упаковці продукції та ін.

- Іміджева функція. Формування та підтримка швидко впізнаваного, оригінального та привабливого образу компанії, що сприяє підвищенню її престижу та репутації. Позитивне сприйняття фірми цільовою аудиторією переноситься і її продукцію. Багато людей вважають якість товарів з відомим товарним знаком, що набагато перевершує якість анонімних виробів і готові заплатити за них більше.

- Ідентифікуюча функція. Фірмовий стиль сприяє ідентифікації товарів та реклами, вказує на їх зв'язок з фірмою та їх загальне походження.

- функція, що диференціює. Виділення товарів та реклами фірми із загальної маси аналогічних. Він є певним «інформаційним носієм» і допомагає споживачеві орієнтуватися у потоці товарів та реклами, полегшує процес вибору.

Розробка єдиного корпоративного стилю компанії є першим і найголовнішим етапом при підготовці рекламної та маркетингової стратегій розвитку. Це найуспішніша інвестиція для вашого бізнесу!

  • Дата: 2021-12-15 17:29:04
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup