Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Повноцінна зовнішня реклама на пластиці з високою комп'ютерною графікою

Замовити створення реклами на пластиці. виготовлення та доставка по Києву і Україні недорого

Створення реклами на пластиці – новітній спосіб широкоформатного друку. Унікальна технологія користується все більшою популярністю, і поступово витісняє інші методи нанесення реклами. За допомогою інноваційного обладнання надаються будь-які форми і розміри рекламних вивісок для зовнішнього розміщення.

Друк на пластиці повинна контролюватися на всіх етапах створення. Замовивши рекламу в компанії Clickprint, можна не сумніватися у високій якості виготовлення. У поліграфії використовується протестоване сертифіковане обладнання нового покоління та матеріали високої якості. Вартість за послугу доступна, без прихованих відсотків. Оперативно виконаємо друк будь-якого обсягу.

Переваги друку на ПВХ

Друк на полімері затребувана в багатьох сферах, але особливо рекламної. З її допомогою виготовляються яскраві покажчики, штендери, щити, постери, стенди, що відрізняються довговічністю і надійністю. Реклама впливає на свідомість потенційної цільової аудиторії, моментально привертаючи увагу. Також може бути використана для декорування концертного і торгового залу, офісного приміщення, виставки, фасаду будівлі.

Вироби мають багато переваг:

  • - не піддаються впливу зовнішніх факторів, перепадів температури, УФ випромінювання;
  • - мають багату палітру кольорів, відмінну передачу кольору;
  • - довготривалі в експлуатації;
  • - не ламаються, не деформуються з часом;
  • - можуть використовуватися на світиться конструкції;
  • - малюнки не вицвітають з часом;
  • - екологічно безпечні.

У виробництві використовуються сучасні матеріали зі спеціальних покриттям – поліестер, полікарбонат, ПВХ. Висока роздільна здатність друку УФ чорнилом дозволяє домогтися точного фотографічного якості зображень.

У нашій друкарні можна замовити як велику партію виробів, так і одиничні екземпляри. Реалізуємо будь-які побажання замовників у створенні ефективної реклами.

Наша друкарня відрізняється індивідуальним підходом, численними навичками роботи, великою базою макетів з ідеями. Реклама на пластиці в Києві – це можливість виділитися на тлі інших, ефективно прорекламувати послуги або товари, привернути увагу. Замовити широкоформатний друк можна по телефону або оформивши форму-заявку. Високопрофесійні консультанти допоможуть визначитися з вибором. Втілимо найнесподіваніше дизайнерське рішення з урахуванням поставлених завдань.

  • Дата: 2021-10-10 16:33:06
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup