Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Рекомендації щодо поширення листівок

Як поширювати листівки. рекомендації по поширенню в поштові ящики, способи друку.

Поширення листівок по поштових скриньках залишається актуальним. Щоб продукція привернула увагу, змусила прочитати інформацію до кінця, її необхідно правильно « подати ».

Важливо правильно організувати рекламну кампанію, щоб вона знайшла відгуки у споживачів, зацікавила послугами або товарами.

Рекомендації щодо поширення листівок

Перш ніж приступити до друку, з замовниками обумовлюються кілька важливих моментів: які райони Києва більше цікавлять, що буде рекламуватися, яка інформація планується розміститися.

Такі опитування допомагають визначитися з ефективним способом друку, домовитися про терміни проведення акцій. При плануванні багатоетапних, тривалих рекламних акцій треба пропрацювати плани їх здійснення.

Щоб реклама « працювала », в незалежності від того чи відбувається роздача листівок на вулиці або буклети кладуться в поштові скриньки, треба дотримуватися наступних рекомендацій:

  • - дотримуватися марки – це дозволяє стати впізнаваними;
  • - доносити інформацію точно в ціль – не перевантажувати зайвою текстом, виділяти важливі елементи, доносити відомості без помилок, точно;
  • -Залучення уваги – можливо завдяки помітному, що запам'ятовується дизайну;
  • - усвідомлення тенденцій і демографії – для досягнення цільової аудиторії;
  • - постійний перегляд маркетингових кампаній – зі зміною стратегій подачі реклами;
  • - необхідність довіритися професійним організаціям, які займаються розповсюдженням листівок – вибирати компанії, що дають гарантії, що продукція належної якості, в обумовленому кількості (з наданням звітів про виконану роботу).

Оптимізувати витрати можна кількома способами. Найпоширеніший – використання недорогий друку при обсязі до 40   000 листівок форматом А6. На вартість впливає і вид паперу, так малювання обходиться дорожче в порівнянні з офсетним. Знизити витрати допомагає ведення рекламних кампаній із залученням партнерів.

Якщо ви плануєте поширення листівок в Києві, і хочете стати впізнаваними, довірте їх друк професіоналам. Фахівці топографії Click-Print не тільки підкажуть правильне рішення, необхідні тиражі, але і розкажуть про те, що треба зробити для успішного просування на ринку послуг.

  • Дата: 2021-10-14 17:29:34
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup