Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Виготовлення ексклюзивних папок

Брендові папки, надруковані в корпоративному стилі, незамінні атрибути для подачі портфоліо, комерційної пропозиції, презентації і будь-якого іншого документа. Ними не тільки зручно користуватися. такі поліграфічні вироби сприяють формуванню позитивного іміджу компанії.

Ексклюзивні папки для документів виглядають солідно, так як в їх виробництві використовується щільний папір 350 г / м2. Дизайн фірмового вироби, як правило, містить назву компанії з логотипом, контактну інформацію та різні елементи декору. У друкарні Click-Print можна замовити друк папок , як в класичному варіанті, так і конструкції з прорізами у внутрішніх кишенях.

Папки з логотипом

Переважно папка використовується для зберігання документів формату А4, тому має відповідний формат. Однак, часто необхідні інші розміри вироби. У цьому випадку передбачена друк папок економ-класу на цифровому обладнанні. Після порізки до виробів приклеюються внутрішні кишені стандартної глибини і розміру. Невеликі тиражі виготовляються швидко – протягом декількох годин.

Фірмові папки для документів друкують способом офсетного друку і висікають ножем. Виробництво витратний і тривалий, але дає чимало можливостей для оформлення: нанесення УФ-лаку, декор вибіркової лакуванням, печаткою понтонній фарбою та інше. Після друкованого процесу вироби викрешуються з вихідних матеріалів, їм надається необхідний розмір і форма. Щоб папка була довговічною, поверхня ламінується.

У компанії можна замовити виготовлення таких ексклюзивних папок:

  • - на щільному папері;
  • - на картоні;
  • - преміум-варіант на дизайнерському папері.

Фахівці друкарні розроблять шаблон папки , що виділяє вашу компанію на тлі інших. Підберуть дизайн, що гармонійно поєднується з фірмовим стилем, і фінішний « перипетії » у вигляді ламінації або опуклого тиснення. Такі вироби під час переговорів або презентації представлять вашу компанію в кращому вигляді, так як зроблять позитивне враження на партнерів по бізнесу, потенційної аудиторії і конкурентів. Замовити виготовлення продукції можна по телефону або заповнивши форму-заявку. Гарантуємо індивідуальний підхід і оперативне виготовлення.

  • Дата: 2021-10-10 15:46:35
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup