Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Виготовлення паперових пакетів

Виготовлення паперових пакетів - якісна і оперативна друкарня Клікпрінт

Паперові пакети з логотипом – незамінні рекламні носії. Упаковки використовують для перенесення предметів, на них можна розміщувати контактну інформацію компанії, бренду і магазинів. Традиційно брендовані пакети використовують в елітних магазинах і бутиках і вручаються покупцям після покупки продукції.

Стильні, оригінальні упаковки – одна зі складових корпоративного стилю. На відміну від поліетиленових пакетів підкреслюють статусність компанії і особливе ставлення до клієнтів. У компанії Click-Print можна замовити друк на картонних пакетах з логотипами ресторанів, магазинів, кафе і т.д . Використання брендованого пакувального вироби з непомітним, але запам'ятовується, - гарантія ненав'язливою, але ефективної реклами.

Паперові пакети з логотипом на замовлення в Києві

У нашій друкарні можна замовити виготовлення упаковок будь-якого виду. З нанесенням на поверхню будь-яких малюнків і написів. Потужне, інноваційне обладнання, креативний, індивідуальний підхід і використання екологічних матеріалів дозволяють виготовити носії реклами, що радують оригінальністю і зовнішнім виглядом.

Паперовий пакет з логотипом виготовляється з особливо міцної, що не рветься паперу. Доповнено міцними ручками. Підходить для упаковки і перенесення продуктів, аксесуарів, косметики, одягу та інших товарів. Може бути виготовлений як в білому, так і кольоровому варіантах різного розміру.

Переваги упаковки:

  • - надійність, практичність – крафт-папір щільна, є довговолокнистої целюлозою, отриманої способом сульфатної варіння;
  • - пакет з паперу пропускає повітря, тому підходить для упаковки продуктів харчування;
  • - екологічно чиста продукція;
  • - красивий, стильний дизайн.

Віста пакет стане доречним на зустрічі з діловими партнерами, на переговорах, виставках, корпоративних заходах. У нас можна замовити виготовлення упаковок будь-якого тиражу, з різних видів дизайнерського паперу з бажаної щільністю, відтінком і фактурою і різними ручками (варильні, вирубними).

 

Щоб замовити пакет з логотипом або подарункову упаковку, достатньо зателефонувати або заповнити форму-заявку. Послуга включає виготовлення макета з дизайнерської розробкою, верстку, друк і доставку готової продукції. Гарантуємо оперативність і високу якість.

 

  • Дата: 2021-10-10 16:26:56
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup