Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Виготовлення візиток з конгревним тисненням

Фольгування на візитках високої якості. Виготовлення візиток з тисненням в будь-якому тиражі

Конгревне тиснення – сучасний метод нанесення на поверхні матеріалів рельєфних малюнків. Виконується за допомогою деформації між двома формами, які нагріваються до певної температури. Це дозволяє наносити опуклі зображення. При зворотному Конгрева створюються увігнуті малюнки. Особливо популярно тиснення на візитках. Картки, виконані з використанням такого виду, виглядають презентабельно і солідно. Конгрев допомагає розставити правильно акцент уваги на необхідної інформації – логотипі, назві бренду, персональних даних, послуги.

У компанія Clickprint можна замовити виготовлення візиток з тисненням і фольгуванням будь-якої складності. Сучасні технології та інноваційне обладнання поліграфії – гарантія оперативної роботи будь-якого тиражу і високої якості.

Визитки

Презентабельні візитки з будь-якими малюнками

Тиснення виконується за допомогою заздалегідь підготовлених металевих або полімерних кліше і штампів. Потім контури переносяться на носії. Друк може бути виконана на дерев'яних заготовках, шкірі, щільному папері, пластиці. Для більшої презентабельності зображення можна декорувати фольгою.

Конгревне тиснення нерідко замінюється фольгуванням на візитках. У таких випадках також застосовують фольгу, але матеріал наносять на віддруковані зображення. Особливо красиво виглядають візитки з глянцевими і гладкими поверхнями. Фольгування також дозволяє виділити окрему ділянку інформації на поверхні. Оформлення можна поєднувати з різними дизайнерськими видами. Використання фольги різних колірних відтінків дозволяє виготовляти оригінальні вироби. Так, є види матеріалу, які імітують призму, заметіль, пісок і інші ефекти.

Вартість відрізняється, і залежить від:

  • - тиражу;
  • - розмірів необхідних відбитків;
  • - складності малюнка;
  • - використовуваного способу конгреву за типами нанесення відбитків і фарб.

Дизайнери компанії розроблять макет кліше з урахуванням всіх побажань. Тип нанесення тиснення може бути багаторівневим, однорівневим і комбінованим.

Замовити виготовлення візиток можна по телефону або заповнивши форму-заявку. За бажанням замовників технологію може поєднуватися з різними процесами пост преса, що дозволяє створювати унікальний, що запам'ятовується.

  • Дата: 2021-10-10 16:38:47
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup