Для замовлення заповніть форму замовлення або Телефонуйте!
UA | RU

меню

Як правильно зробити флаєр - 5 кроків до ідеальної листівки

Інструкція по виготовленню флаєра. Формат флаєра, розмір, особливості виготовлення в друкарні.

Флаєри відносяться ефективному і доступному за ціною способу заявити про свою продукцію, послуги. При правильному підході до створення листівок реклама буде залучати споживачів. Вони можуть використовуватися в якості запрошень на заходи. Краще рішення – замовити друк рекламної продукції в перевіреної поліграфії. Важливо розбиратися в форматі флаєра, його розмірі.

Якими бувають листівки, і як правильно зробити флаєр? П'ять доступних кроків до ідеальних листівок від компанії Click-Print допоможуть розібратися у всіх нюансах.

Правильне оформлення флаєра

У багатьох починають виникати питання. Яка папір для друку краще? Як отримати максимально інформативну листівку і при цьому щоб вона виглядала стильно? Які тиражі оптимальні?

Щоб флаєр « працював » по справжньому, досить виконати 5 пунктів.

1.Цепляющій дизайн. Основне правило & ndash; донесення важливої інформації. Не варто перевантажувати марним контентом, краще замінити його інфографікою, зображенням і іншими помітними елементами. Мінімалізм з закликів до дії – кращий варіант успішного просування.

2.Сферы печатания и размер флаера. Техническое оформление включает несколько пунктов:

3. Розміри – стандартний флаєр А6 обходиться дешевше, в порівнянні з індивідуальним, але нестандартні розміри виглядають привабливіше;

4. Додавання вильотів – при підготовці макетів важливо залишити з усіх боків відстань по 2 мм;

5. Безпечні зони друку – на місцях обрізки не розміщуються декоративні елементи.

  • Підготовка макетів. Підготовка до друку повинна бути максимально якісною. Це можливо з колірним простором CMYK, яке різниться друкованими машинами. Перед запуском макети зберігаються в форматах TIFF, PDF.
  • Тираж. Чим більше флаєрів, тим більша кількість людей дізнаються про компанії. Для початку оптимальною кількістю стане 6-8 тисяч листівок. Це допомагає оцінити розміри відгуків. Якщо результативність недостатня, змінюється текстове наповнення або допрацьовується дизайн.
  • Термін виготовлення. Чим швидше друкуються листівки, тим дорожче вони обходяться. Щоб уникнути додаткових витрат, дедлайну, варто заздалегідь спланувати рекламну компанію.

Виконуючи всі рекомендації, можна домогтися виготовлення ефективних, що привертають увагу листівок. Якщо залишаються сумніви щодо технічних параметрів макетів, зовнішнього вигляду реклами, зверніться в друкарню Click-Print. На високому рівні виконаємо друк будь-якого розміру – флаєр А5, А6. Використовуємо сучасне обладнання, надаємо послуги дизайнера. Наші професіонали нададуть допомогу у втіленні будь-яких ідей, з урахуванням ваших побажань.

  • Дата: 2021-10-16 19:24:13
  • Категория: Статьи
Повернутися до новин
comments powered by Disqus
Услуги
Друкована продукція
Вироби на дизайнерському картоні
Рекламно-сувенірна продукція та корпоративні подарунки
Широкоформатний друк
Брендування
Зовнішня реклама
Інтер'єрна реклама
Додрукарські послуги
Постдрукові послуги
Адрес

Aдрес : Київ, Глибочицька 17А, 6 поверх , офіс 605
Тел : 044 38 43 804
098 298 67 98
050 011 29 10
093 146 49 05
093 920 44 15*
*маркетинг отдел
Email : zakaz@clickprint.com.ua

Copyright 2016-2023 Поліграфія Київ Лук'янівка ClickPrint | All Rights Reserved.

arrowup